RING OSS - 08-124 202 47

Markanläggning Stockholm

RING OSS - 08-124 202 47

Markanläggning

Anlita oss för markläggning i Stockholm. Här reparerar vi en kaj i Stockholm.

Vi är experter på markanläggning i Stockholm! Vi leverarar alltid hög kvalitet och kundnöjdhet, och tar självklart fullt ansvar för hela eller delar av ditt markarbete – helt i enlighet med dina önskemål. 

Kontakta oss – vi har gedigen expertis av markanläggning i Stockholm! Välkommen.

Markanläggning i Stockholm

Som en komplett sten- och anläggningsfirma utför vi allt inom markanläggning i Stockholm till både privat och offentlig miljö. Vi erbjuder tjänster inom både sten- och markarbeten oavsett vad det gäller. Vilket gör oss väldigt flexibla! Därför kan vi också anpassa oss helt efter dig och dina behov, så även vad gäller specifika önskemål. 

Vad räknas som markanlägging?

Markanläggning är ett stort och samlat arbetsområde som rymmer mer än man kan tro. Det kan exempelvis inkludera både tomtplanering och hårdgöring av mark – såsom schaktning, buskröjning och torrläggning av marken. Men markanläggning i Stockholm kan förstås även handla om rivning av en byggnad eller liknande. Annat som inkluderar markanläggning är vägar och kanaler såväl som täckdiken och skogsvägar. Så även parkeringsplatser, fotbollsplaner och tennisbanor räknas.

Vi hjälper dig med din markanläggning i Stockholm!

Vad vi erbjuder inom markanläggning 

Vi bistår med vår breda kunskap och kompetens vid alla typer av projekt inom markanläggning i Stockholm och tillhandahåller tjänster inom både mark- och anläggningsarbeten. 

Våra tjänster inom markanläggning:

  • Dränering och anläggning av hus- och industrigrunder.
  • Omfattande anläggningsarbeten inkl. rivning, schaktning och dyl.
  • Dikesgrävningar och dikesrensningar.
  • Utjämning av höjdskillnader och återfyllnad.
  • Grundarbete för nybyggnation eller utbyggnation.

Anlita oss för både stort och smått – tryggt och bekvämt

Vi hjälper våra kunder med alla tänkbara arbeten inom sten- och mark såsom markanlägging i Stockholm. Vi ser nämligen lösningar där andra ser problem och åtar oss därför samtliga uppdrag inom ovanämnda områden, både stora som små. Vi hjälper dig att bedöma vilken typ av lösning som är mest lämpad för just ditt projekt, sett till projektet som helhet. Tryggt och bekvämt!

Varför välja oss?

Med mångårig erfarenhet i branschen är vi experter på området. Men det förhindrar inte oss från att vilja bli (ännu) lite bättre! Därför arbetar vi ständigt med att förbättra oss. Allt för att kunna garantera dig som kund bästa resultat i allt vi gör.

Låt oss hjälpas åt att tillsammans hitta lösningarna för att förverkliga just din markanläggning i Stockholm. Välkommen!